Még mindig eldöntheti, hogy kitől rendeli meg
TÁMOP 3.1.4 C-14 eszközeit!

A Stiefelnél személyes ajándékot is kap!

Falitérképek és oktatótablók

Lapozza végig katalógusainkat és válassza ki az Önnek tetsző eszközöket!

Kattintson a katalógus képére!

Interaktív táblák és eszközök

 

Iskolai taneszközök

Ha nem jelenik meg olvashatóan a levél, kattintson ide >>

A {mezo_Intézmény} vezetője részére

Tisztelt Igazgatónő! Tisztelt Igazgató Úr!

Kedves {mezo_Név}!

Gratulálunk sikeres TÁMOP 3.1.4 C-14 pályázatához!

Ön is úgy gondolja, hogy talán csak egy nagyobb gond létezik annál, amikor egy intézménynek nincs pénze fejlesztésekre: amikor van? Nagy  felelősség nehezedik ilyenkor egy vezetőre, aki szeretné a leghasznosabban elkölteni a fejlesztésre kapott sokszor bizony szűkös összegeket. Ebben szeretnénk most Önnek segíteni. Sokszínű kínálatunk és felkészült tanácsadóink segítségével Ön is megtalálhatja a módját, hogy legjobban tudja felhasználni intézménye számára az elnyert támogatást.

Bizonyára már eltervezte, mire költi a pénzt, de a pályázat kiírása óta eltelt időben nagyot változott a taneszközpiac, és új, kedvezőbb lehetőségek nyíltak meg a beszerzésre.

Sőt, akár értékes ajándékokat is kaphat, ha a Stiefeltől rendel!

Nézze meg az ajándékokat itt! >>

Aktuális TÁMOP 3.1.4 C-14 ajánlatainkat itt találja: TÁMOP 3.1.4 C-14 ajánlott eszközök

Vásárláskor fontos szempont a beszerzendő termékek minősége, tartóssága. A Stiefel márkanév garancia rá, hogy jó minőségű, hosszú élettartamú, korszerű eszközt vásárol.

Kímélje meg önmagát a kellemetlen helyzetektől és az idegességtől! A Stiefel több, mint 21 éve megbízható partnere a magyar iskoláknak - megbízhat több ezer ügyfelünk választásában.

Ismerkedjen meg legkedveltebb termékeinkkel:
Kattintson a linkre!

- falitérképek

- oktatótablók
- digitális tananyagok
- hangszerek
- sporteszközök
- játékok
- könyvek

Tekintse meg lapozható katalógusainkat:
falitérkép  ♦  digitális tananyag (14-19 oldal)  ♦  taneszközök  

Újdonságaink: vallási térképek és tablók Magyarország járástérképei egészségnevelés oktatótablók

Kifejezetten a TÁMOP 3.1.4 C-14 összeállított ajánlatainkat pedig itt találja: http://stiefel.hu/palyazatok/tamop-3-1-4-12/tamop-3-1-4-ajanlott-eszkoezoek

A megrendelés nagyon egyszerű! Töltse ki ezt a megrendelőlapot és küldje el faxon vagy levélben nekünk!  Megrendelőlap letöltése

Sőt! Most pénzük többet érhet különleges ajándékainkkal!

Megrendelésük értékétől függően pendrive-ot, okostelefont, tablet PC-t adunk ajándékba. Nagyobb értékű megrendelések esetén akár laptop vagy értékes svájci óra is lehet az ajándék!

Kérdése van? További segítségre vagy bemutatóra van szüksége? Hívja a (06-1) 415-2010-es telefonszámot, keresse az Önhöz legközelebbi tanácsadó kollégánkat vagy töltse ki kapcsolatfelvételi lapunkat!

Tisztelettel:


Herczog Gábor ügyvezető igazgató
Stiefel Eurocart


Leiratkozás
E-mail címéhez nyilvános adatbázisból vagy különböző oktatási kiállításokon történt regisztrációja alapján jutottunk hozzá. Adatait a Stiefel Eurocart Kft. bizalmasan kezeli, és nem adja át más cégek részére. Adatkezelési számunk: 01927-0001. Ha nem kíván több ajánlatot kapni tőlünk, kérem, kattintson ide

Noha iskolai adataink a hivatalos KIR adatbázisból származnak, előfordulhat, hogy pontatlanok. Kérem, az alábbi adatpontosító lap visszaküldésével javítsa a hibás adatokat, és mi megajándékozzuk egy részletes autótérképpel. Adatpontosító lap kitöltése >>